Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Bilferie (1)
Safari (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (1)
De fleste tager til Florida for at bo på hotel, men der er mange naturoplevelser, hvis man tager på camping.
Australien er for mange en drømmedestination, men det kan være dyrt at rejse rundt i landet.
I en vildmark i det nordlige Dalarna bor et folk, som ifølge sagnet fik det sidste stykke land, Gud havde at give. For at kunne overleve der blev de velsignet med snarrådighed.
Camping er ikke blot en billig ferieform tæt på de store seværdigheder i USA - det er også en nem måde at møde ganske almindelige amerikanere på, fortæller en dansk familie, der nu planlægger en fjerde tur.
Leg mellem redwood-træer, grillede skumfiduser og storslåede udsigter udgjorde ingredienserne i en fem uger lang familierejse i Californien.
Selv om det er koldt udenfor, kan man sagtens drømme sig bort til sommerferiens glæder.
Siberian Adventure's er en naturskøn campingplads med eventyr for alle pengene.
Jokkmokk Camping Center lige nord for Polarcirklen i Sverige er et godt udgangspunkt for oplevelser i en af Europas sidste vildmarker - både for hardcore friluftsmennesker og familier med aktive børn.
At tage campingvognen med til USA eller New Zealand er mildest talt besværligt. Derfor er konceptet Fly & Camp blevet mere og mere populært.
New Zealand er et fantastisk rejsemål for hele familien. Oplevelsen bliver ikke mindre, hvis man camperer - i naturen eller på en af de mange gode pladser.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...