Anmeldelse:
Anmeldelse: 4 out of 6
Find mere om:
Guide til Skiveren Camping tæt på Vesterhavet.. | rejser.guide.dk

Guide til Skiveren Camping tæt på Vesterhavet og den nordjyske natur

En af Danmarks nordligste campingpladser tiltrækker danske og udenlandske campister på grund af Vesterhavet og den vilde natur. Men Skagen og de andre nordjyske attraktioner er naturligvis også en magnet for campisterne.

Skiveren Camping
  • Velordnet og populær plads
  • Fine faciliteter med vægt på bevægelse,
  • sundhed, velvære og naturen
  • Tæt på Vesterhavet og den nordjyske natur
www.skiveren.dk

Modne læsere vil kunne huske Skiveren som stedet, hvor tidligere statsminister Jens Otto Kragh havde sit fritidshus. Men landsbyen, der ligger på den jyske vestkyst på strækningen mellem Hirtshals og Skagen, er også kendt for sin populære campingplads, der har fået publikumspriser fra både Tyskland og Østrig.

»Vi har mange gengangere på pladsen, der især kommer fra Danmark og Tyskland,« fortæller Morten Thomsen på Skiveren Camping.

Pladsen har kun åbent i sommerhalvåret fra påske til og med september. Og Morten Thomsen kan se tilbage på en sæson, der har været ”ok” uden at være prangende.

B972096129Z.1_20151001172709_000+GV5O72MT.2-0.jpg

»Det var lidt træls med 15 grader og storm tidligt på sæsonen, som de fleste campister herhjemme sikkert husker det. Næste sæson ligger påsken tidligt, så vi må se, om vinteren er helt afsluttet til den tid,« bemærker han.

Skiveren Camping ejes i dag af Kristina og Bruno Rytter Skiveren, der er tredje generation på pladsen, som blev etableret i 1958. Pladsen er firstjernet, og det er man ganske godt tilfreds med.

Gå på opdagelse blandt bamser, frisørstole og kongens pladesamling

»Vi vil hellere være ”en god firer” end ”en femstjernet lige til øllet”,« mener Morten Thomsen.

Aktivitetstilbud i top

Skiveren Camping ligger i den skønneste, barske vestjyske natur tæt ved Tversted Klitplantage og Vesterhavet, som kalder på lange gå- og cykelture. Men pladsen har også masser af aktivitetstilbud til pladsens gæster. Man har nemlig ligesom Bryrup Camping valgt at tilbyde AKTIV Camp med strandaktiviteter, fitness og wellness, minigolf og golf, aktiviteter i skoven, lege og spil, cykling, gang og løb samt fiskeri.

»Vi har altid haft mange aktivitetstilbud, men er glade for det store udbud, hvor gæsterne hos os låner eller lejer grejet til aktiviteterne. Vi har f.eks. mountainbikes, fiskeudstyr, udstyr til geocaching og forskellige legeting. Og gæsterne værdsætter det.«

Tilbuddene er i top, og de er nøje beskrevet på aktivitetskort, så det er nemt at lære nye aktiviteter at kende. Eller man kan få hjælp til at komme i sving fra en aktivitetsmedarbejder, der kender til det hele.

B972096129Z.1_20151001172709_000+GV5O72MC.2-0.jpg

Man kan f.eks. spille på pladsens 18-huls minigolfbane, der er lavet som et kuperet terræn på 2.000 m2. Og er vejret trist, kan man gå ind i aktivitetscenteret med mulighed for at spille badminton, tennis, basketball, volleyball og en række småspil. Eller man kan hoppe i pladsens swimmingpool.

Seniorcamping

Som mange andre campingpladser tilbyder Skiveren Camping opholdet i forskellige pakker, så det er nemmere at overskue, hvad et ophold vil komme til at koste. Vælger man f.eks. en all-includepakke har man fast pris på opholdet, en række aktiviteter og en del af forplejningen, og så sparer man en del på den samlede pris.

B972096129Z.1_20151001172709_000+GV5O72MV.2-0.jpg

Den levende danske museumsby

Men er man bedsteforældre med børnebørn under 18 år, har Skiveren Camping også gode tilbud med rabat i nogle af sommermånederne. Og er man senior og dermed over 60, er der rabatter at hente, hvis man vil på camping uden for den absolutte højsæson.

Oplevelser i nærheden

Selv om Danmark er et lille land, kan vi opleve mange forskellige landskabstyper og lokale kulturer, som det er skønt at opleve og vende tilbage. Mange har – med god grund – den nordligste del af Jylland på deres liste over favoritter alene på grund af den barske og smukke natur. Og har man ikke oplevet Skagens små huse; Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes; Den tilsandede Kirke; vandreklitten Råbjerg Mile; Nordeuropas største akvarium – Nordsøen Oceanarium; Ørnereservatet med eksempler på deres jagtteknikker; og Fårup Sommerland – så må man ikke snyde sig selv for et besøg, der sagtens kan have Skiveren Camping som udgangspunkt.

Guide til Ribe Camping tæt på Vadehavet og grrænseregionen

05-09-2015: Ribe Camping er et godt udgangspunkt, hvis man vil vandre rundt i den smukke middelalderby, og campingpladsen har endda bygninger, der minder om de historiske af slagsen inde i Ribe. Men Ribe er også et godt udgangspunkt for at opleve Vadehavet, grænseregionen og Esbjerg. Læs artikel

Guide til Sølager Strand Camping

09-06-2015: Sølager Strand Camping ligger tæt ved mange af Nordsjællands bedste ferie-oplevelser. Pladsen er charmerende og tiltrækker hvert år mange familier. Læs artikel

Guide til Bryrup Camping i Søhøjlandet

22-05-2015: Bryrup Camping ligger i den skønneste natur og tæt ved mange turistmål i Midtjylland. Men gæsterne kan også bare lade sig udfordre i nærheden af pladsen med konceptet Aktiv Camp, hvor vægten er lagt på bevægelse, sundhed og velvære. Læs artikel

Anmeldelse: Camping mellem fjord og hav

25-08-2012: Thorsminde ligger lidt forblæst helt ude mod vest, men netop derfor har byen en campingplads, der kan tiltrække kitesurfere, lystfiskere og badegæster. Læs artikel

Guide: Campingplads med solgaranti

21-07-2011: I Ribe kan man få sol i ansigtet hele tiden. Her er landets første standplads med drejeskive. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...