Find mere om:
Invitation til SportsCamping | rejser.guide.dk

Invitation til SportsCamping

TopCamp Feddet og kursusarrangøren Outdoorsports lancerede først på sommeren en række aktiviteter med fokus på samvær, sundhed og fysiske udfordringer. Begrebet hedder nu SportsCamping.

TopCamp på Feddet mellem Faxe og Præstø har en meget interessant og godt fyldt aktivitetskalender. Denne sommer valgte de at udvide tilbuddene i samarbejde med kursusarrangøren Outdoorsports, der nu tilbyder sine gæster SportsCamping.

Med det nye begreb tilbyder de en aktiv sommerferie for hele familien, som sammen kan prøve kræfter med aktiviteter, som pladsen lover vil ”give smil på læben, sved på panden og masser af gode timer sammen”.

Deltagerne kom i løbet af fire aktive dage til at prøve kræfter med blandt andet GPS-løb, mountainbike, kajakpolo, snorkeldykning og bueskydning. Outdoorsports stillede alt det nødvendige udstyr til rådighed og sørgede derudover for en lejr af opslåede telte lige til at flytte ind i. Professionelle instruktører stod klar til at guide familierne igennem dagens aktiviteter og sørge for grundig introduktion, så alle kan være med.

Aktiv ferie for store børn

Familien Boje fra Vamdrup med far, mor og to sønner på henholdsvis 14 og 16 år var blandt de første, der prøvede SportsCamping.

»Vi har ikke prøvet det før. Men tidligere har vi blandt andet været på cykelture sammen, men vi ville gerne prøve noget mere og andet. Og det her var en super oplevelse,« fortæller Britta Boje

Familien oplevede, at det var forskellige aktiviteter, de hver især var gode til. Instruktørerne oplevede de som gode og hjælpsomme, så alle kunne være med.

»Vi var glade for, at vores grundform var i orden. Men alligevel var vi noget trætte om aftenen,« slutter Britta Boje.

Outdoorsports arrangerer en række kurser med en eller flere dages varighed i og uden for Danmark. Det er blandt andet kurser i havkajaksejlads, MTB-kurser og kurser i løbeteknik. Herudover arrangerer de events for for eksempel firmaer.

»Det skal være let, attraktivt og med masser af tid til at være sammen,« udtaler Søren Telling fra Outdoorsports, der i samarbejde med lejrchef Kasper Kristensen fra TopCamp Feddet ved Faxe har udviklet SportsCamping.

Mere Sportscamping på vej

På TopCamp Feddet begyndte dagen med en lækker morgenmadsbuffet, så depoterne var tanket op til dagens aktiviteter, og hvor de deltagende familier fik mulighed for at lære hinanden at kende.

Han understreger, at der også er masser af tid i programmet uden planlagte aktiviteter, så man kan nyde hinanden og benytte nogle af pladsens traditionelle faciliteter.

»For at vise områdets helt unikke muligheder havde vi som en del af programmet indlagt et adventure race, hvor familierne kom til at dyste mod hinanden og selv finde vej mellem de forskellige opgaver, der befinder sig på det mere end 1.000 hektar store område,« fortæller Søren Telling videre. Alle deltagere på SportsCamping havde desuden fri adgang til at slappe af i det nye, overdækkede pool-område, hvor vandet altid er 28 grader.

Arrangørerne betegner den netop afholdte SportsCamping som en succes, der bestemt skal følges op på i den kommende sæson.

SportsCamping er udviklet til familier med børn mellem 12 og 18 år og afvikles over fire dage - mandag til torsdag eller torsdag til mandag. Alderskravet vurderes i alle tilfælde sammen med forældrene.

www.outdoorsports.dk

www.topcampfeddet.dk

Aktivferie fra toppen af Danmark 

Guide: Campingpladser med bid i

29-04-2011: Med 7.000 kilometer kyst og et væld af åer er det nemt at fange sin aftensmad i Danmark. Læs artikel

Anmeldelse: Camping mellem fjord og hav

25-08-2012: Thorsminde ligger lidt forblæst helt ude mod vest, men netop derfor har byen en campingplads, der kan tiltrække kitesurfere, lystfiskere og badegæster. Læs artikel

Guide: Bornholm rundt i løbesko

08-04-2011: Etape Bornholm er et maratonløb over fem dage, som både børn og voksne kan være med til. Læs artikel

Guide til vintercamping i Trysil

28-01-2011: Klara Camping ligger i Skandinaviens største skiområde med masser af aktiviteter. Læs artikel

Nyhed: Frisk luft til vands og til lands

20-10-2009: Explorer prøvede for en eftermiddag kræfter med naturen på Mols. Det blev til en våd omgang på vandet og en hyggelig skattejagt styret af radiosignaler fra en satellit. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...