Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Campingferie
Bilferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Danmark (4)
Tyskland (2)
Belgien (1)
USA (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (0)
Deleøkonomien har for alvor fået fat i danskerne, når vi taler om biler, sommerhuse og ferielejligheder. Nu har fænomenet også nået campingverdenen, hvor Camptravel.dk er ved at få vind i sejlene med formidlingen af campingvogne og autocampere til campister uden eget køretøj.
Det kan være fristende at købe en ny campingvogn, men hvad skal man vælge som begynder? Jyllands-Posten besøgte en forhandler for at se på mulighederne for de mange, der ønsker at springe ud som campist.
2015 bliver det største camping-år i lange tider. Der er gang i salget, teknologien udvikles, og der er grønt lys til camping på mange måder.
Autocampere er populære, men er samtidig en større udskrivning, hvis man vil have det optimale. Det har fået den schweiziske producent SwissRoomBox til at lancere en løsning, så man kan udstyre sig egen bil med nogle af autocampernes fordele til en mere overkommelig pris.
Mange drømmer om en stor komfortabel autocamper, men de danske afgifter gør, at det bliver ved drømmene. Leasing kan være en mulighed, men danskerne tøver.
Campingpladsen i Berlin-Mitte er ikke hyggelig, men den opfylder kravene, mange autocampister stiller.
Autocampere fra tyske Hymer er dyre. Men Hymer har også deres billigere Carado-serie.
Få kan måle sig med svenskerne, som bygger campingvogne, der kan modstå det barske vejr.
Danskernes foretrukne destination er også den dyreste, viser opgørelse.
Familien Hansen passer til udtrykket helårscampister. De har nemlig sagt farvel til lejligheder og parcelhuse og slået sig ned på Assentorp Camping på Midtsjælland. Det har hverken voksne eller børn fortrudt.
Vi anbefaler
Loading...