Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Backpack (2)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Cambodja
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (8)
Kultur (9)
Rejseguiden Lonely Planet har lavet en liste over verdens 20 største rejseseværdigheder.
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Vågn op i hvide himmelsenge, tag på udflugter i verdens ældste levende regnskov eller dyk ned til farverige koralrev i et krystalblåt hav. Hotelsøgemaskinen Trivago har samlet en liste med fem af de vildeste hoteller beliggende i frodige jungler.
I Cambodjas jungle ligger et af verdens største tempelområder, Angkor.
Det er ikke altid let at finde de uspolerede sandstrande i Asien. Se Forbes guide her.
Har man tid og lyst til at arbejde frivilligt, kan man opleve nogle unikke steder og støtte nogle gode formål rundt omkring i verden.
Et amerikansk ægtepar så skønheden i Cambodjas næststørste by, Battambang. Nu driver de en populær café i byen, hvor personalet er fundet på gaden.
For udenrigsminister Per Stig Møller (K) var mødet med tempelruinen Angkor Wat skelsættende.
Ved Cambodjas svar på den sydfranske riviera ligger et sted af den slags, der er som hevet ud af en drømmeside i et hot boligblad. Velkommen til Kep, regnbuen rundt om solen og en svunden tid.
Cambodja er stærkt på vej som en af Asiens hotteste destinationer, men det er stadig let at finde en sandstrand eller en ø helt for sig selv.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...