Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Flyrejse (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Spanien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Historie (10)
Kultur (12)
Naturoplevelser (0)
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Barcelona har flere restauranter, hvor både maden, prisen og restaurantens historie er god. Her er fire af dem.
Malaga er meget mere end en by med en stor lufthavn og et mellemstop på vej til solkysten. Her finder man landets bedst bevarede mauriske fæstningsværk side om side med den moderne havnefront og museet for mesteren og bysbarnet Picasso.
Den spanske hovedstad forener 1.100 års historie med moderne infrastruktur. Nyd seværdighederne, men husk også at shoppe sko og spise pomfritter med spejlæg, lyder det fra dansker i Madrid.
På den spanske østkyst ligger byen Valencia, der med sine mere end 800.000 indbyggere er landets tredjestørste. Byen har fået en del international anekendelse for sin futuriske arkitektur, men for de fleste danskere vil det gode klima med sine milde vintre og varme somre nok også være et trækplaster.
Kunstneren Pablo Picasso voksede op i Málaga. Selv om det er nærved 100 år siden, hylder byen ham stadig som den store kunstner, han var.
Tag toget op ad bjerget til et gammelt kloster, oplev Dalis surrealistiske museum og overnat på en klippe i Middelhavet. Det hele inden for en til to timers kørsel fra Barcelona.
Tusindvis af danskere rejser på storbyferie i påsken. Storbyens intense oplevelser passer godt til et kort besøg. Explorer har samlet rejsebranchens bedste tilbud på fem forskellige storbyrejser i Europa.
Arkitekten Antoni Gaudi er Barcelonas mest berømte bysbarn, og hans kreative og fantasifulde bygninger kan ses mange steder i storbyen. Blandt mange mesterværker stråler den enorme og endnu ufuldendte kirke La Sagrada Familia som det ypperste bygningsværk.
I Europas populære byer kan storbyferien sagtens krydres med en dukkert.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...