Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Kulturferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Når man har travet Berlin tynd og set alle turistmagneterne, kan trangen til et pusterum være stor. En udflugt til friluftsbadet ved søen, jernbanen i parken eller kolonihaverne langs kanalen kan med garanti få selv den mest fortravlede turist ned i gear.
Den amerikanske storby Las Vegas i hjertet af Nevada er kendt for at få spillelysten frem i de fleste. Trænger du til lidt adspredelse fra hotellernes spillebuler, kan du besøge en af ørkenstatens nationalparker eller komme helt tæt på en af verdens største dæmninger.
Thailands hovedstad er mere end høje temperaturer, tuk-tukker og templer. Bangkok rummer også muligheden for en farverig cykeltur mellem byens version af Venedigs kanaler – de bangkokske khlonger.
Hong Kong er mest kendt for sin ikoniske skyline og travle storbyliv, men søger man lidt uden for de travle trafikårer og menneskemylderet, ændrer omgivelserne sig fra skyskrabere og shopping-centre til sandstrande og bjergområder, som man ikke skal snyde sig selv for.
Den norske hovedstad er mere end bare en færgehavn. Det er en moderne storby med kunst i verdensklasse, suveræne udendørsfaciliteter i baghaven og historiske monumenter med danske aner.
Australiens største by, Sydney, er en klassisk metropol med storbyarkitektur i verdensklasse, mest kendt for det ikoniske Operahus og Sydney Harbour Bridge. Men det er også en by, der opfordrer sine besøgende til at udleve deres indre Crocodile Dundee i byens tropiske regnskov eller ved en ...
Den canadiske storby Vancouver har så meget charme, at selv den mest inkarnerede fan af amerikanske metropoler bliver blød i knæene. En smuk kystlinje, grønne åndehuller, strande, markeder, udsøgt mad – og tilmed naturoplevelser på Vancouver Island så store, at det ikke er til at forstå, de findes ...
Sydafrika er en eksplosion af farverige mennesker, planter og dyr, og i Cape Town er der masser af både frodig natur og levende storbykultur at opleve.
En weekendtur til Eriksberg i Sydsveriges skærgård giver mulighed for at komme helt tæt på vild natur, kronhjorte med meterlange gevirer og små gryntende vildsvineunger – måske får man endda lov til at nyde synet af havørnen, der svæver søgende på himlen. Det gjorde Explorers udsendte.
De europæiske flyselskaber kappes om at være først med nye ruter til Riget i Midten. Explorer har besøgt de mest fascinerende af de nye kinesiske destinationer og guider her til Xiamen, Chengdu og Wuhan – og til to gamle kendinge.
Viser 1-10 af 52 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...