Find mere om:
Oplev Kates og Williams London | rejser.guide.dk

Oplev Kates og Williams London

Nu kan turister i den britiske hovedstad følge i Kates og prins Williams romantiske fodspor.

Selvom prins William og Kate Middleton først skal giftes den 29. april 2011 i Westminster Abbey i London, bobler den britiske hovedstad allerede af bryllupsstemning.

Nu kan turister også mærke til den kongelige romantik. For 130 kr. kan man nemlig komme på en rundtur i London, hvor man ser alle de steder, som har haft betydning for prins Williams og Kate Middletons forhold og familie.

Det er selskabet Celebrity Planet, der i begyndelsen af januar lancerede den "kongelige" rundtur i London.

Historien om familien Middleton

Ifølge Daily Mail tager turen 2 ½ time, og man kommer eksempelvis forbi juveleren, hvor forlovelsesringen, som har tilhørt prinsesse Diana, men nu er gået i arv til Kate Middleton, blev købt for mange år siden. Det er en ring på 18 karat med safirer og diamanter.

Turister kommer også forbi det kontor, hvor Kate Middletons farfar arbejdede som advokat, og de får historien om familien, der gik fra at være en del af arbejderklassen til at være en velhavende familie. Et stop på turen er også baren Mahiki, hvor både prins William og Kate Middleton er blevet spottet både sammen og hver for sig.

Et britisk eventyrbryllup

Turen går også forbi Jigsaw, hvor Kate Middleton har arbejdet som indkøber samt The Ritz og Gentlemen’s Club, hvor prins Charles sov aftenen inden brylluppet med den nu afdøde Diana.

Man ser også John Lobb Bootmaker, hvor hele den britiske kongefamilie får lavet sko.

Turisterne oplever også Buckingham Palace og Westminster Abbey, hvor brylluppet mellem prins William og Kate Middleton skal stå om få måneder.

Der er allerede lagt op til et eventyrbryllup af dimensioner i den britiske hovedstad, skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Oplevelser syd for Themsen

Guide: Se Hemingways Paris og Virginia Woolfs London

18-07-2016: I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig. Læs artikel

Guide: Besøg Leicester - eksotisk og ærkeengelsk

13-05-2016: I dag har alle hørt om Leicester, fordi byens fodboldhold sensationelt er blevet engelsk mester. Men byen har mere at byde på end bare bold. Læs artikel

Guide til Oxfords historie og seværdigheder

14-03-2016: Oxford er Londons charmerende, stilfulde og intellektuelle lillebror, der emmer af alt det, man forbinder med det klassiske England. En tur i Oxfords gader byder på imponerende arkitektur, et smut ind i magiens verden og et indblik i et af verdens mest prestigefyldte universiteter. Læs artikel

Guide: 10 tips til London

12-02-2015: Den britiske hovedstad er så rig på seværdigheder, at der bør en grundig planlægning til, hvis det hele ikke skal gå op i undergrundsbaner og busser. Læs artikel

Nyhed: Hjemløse i London er blevet guider

11-03-2011: Følg med dem, der bor på gaden, og kom på en anderledes måde tæt på den britiske metropol. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...