Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Flyrejse (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
England
Vælg rejsemål
close
  Emner
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Tag med tilbage til dengang, hvor rigtige gentlemen gik med stok og den nye, eksotiske drik – teen – fik fodfæste i de britiske kaffehuse. Går man på opdagelse i Londons gader, kan man være heldig at opstøve en 300 år gammel vinhandel eller en te-salon, der er gået i arv i generationer.
Tag til den britiske hovedstad og se, hvordan "Løvernes Konge" er gået fra medrivende tegnefilm til den mest indtjenende musical nogensinde.
I dag har alle hørt om Leicester, fordi byens fodboldhold sensationelt er blevet engelsk mester. Men byen har mere at byde på end bare bold.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Oxford er Londons charmerende, stilfulde og intellektuelle lillebror, der emmer af alt det, man forbinder med det klassiske England. En tur i Oxfords gader byder på imponerende arkitektur, et smut ind i magiens verden og et indblik i et af verdens mest prestigefyldte universiteter.
London er med sine berømte bygninger, storslåede butikscentre, charmerende gader og pulserende byliv et besøg værd, ligemeget hvilken årstid du besøger byen på. Der er dog noget specielt ved at fejre jul og nytår i London. I højtiden bliver byen forvandlet til den perfekte location for en romantisk, ...
Den britiske hovedstad er så rig på seværdigheder, at der bør en grundig planlægning til, hvis det hele ikke skal gå op i undergrundsbaner og busser.
Cosmopolitan eller Tom Collins. London er fuld af barer, der serverer klassiske cocktails i stilfulde omgivelser. Her er fem af de bedste cocktailbarer i den engelske hovedstad.
2015 er et specielt år for en række byer, som derfor er et besøg værd. Lonely Planet har lavet en top ti over steder, du bør besøge.
Viser 1-10 af 38 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...