Find mere om:
Romantik i København | rejser.guide.dk

Romantik i København

Lækker brunch, det nyeste skrig i mærkevaretøj eller en tur i cykeltaxa - få inspiration her.

Bogen ”KØBENHAVN min elskede” af Else Marie Lehman er en guide til romantiske oplevelser i hovedstaden. Vi bringer her en række uddrag fra bogen som inspiration til en tur til storbyen.

Canteen

ØSTERBRO:Nordre Frihavnsgade 52.

Kickstart dagen med en lækker brunch, der er lige lidt mere end ”bare” en brunch. Efter et besøg hos Canteen i Nordre Frihavnsgade på Østerbro kan maverne kun være glade til den videre tur ud i byen.

Emmeline Othine

ØSTERBRO: Nordre Frihavnsgade 14.

Er hun tøjtrængende, og skal I nå bare én tøjbutik i løbet af dagen, så er det Emmeline Othine i Nordre Frihavnsgade, I skal lægge vejen forbi: Tøj, I ikke lige finder andre steder - med flotte farver, godt snit og feminin stil. Sådan!

OZ

ØSTERBRO: Østerbrogade 118.

Cool mærkevaretøj til ham kan I også lige nå at få med jer, inden I suser videre fra Østerbro. Hos OZ på Østerbrogade kan han blive klædt på i både klassisk look og nyeste skrig.

Klassik

INDRE BY: Bredgade 3.

Går I med drømme om at shine boligen op med nye møbler i den klassiske genre, skal I på osetur i Klassik i Bredgade. Børge Mogensen, Hans Wegener og mange flere står side om side og frister ubarmhjertigt.

Susanne Juul

INDRE BY: Store Kongensgade 14.

Er I i hattehumør, så besøg Susanne Juul og nyd hendes kreationer. Her er hovedbeklædninger i alle afskygninger, til ethvert hoved og enhver anledning. Ikke så underligt, at vi er mange - kronprinsessen inklusive - der er vilde med designet fra modisten i Store Kongensgade.

Det Kongelige Biblioteks Have

INDRE BY: Søren Kierkegaards Plads 1.

En skøn lille ”hemmelig” oase midt i magtens centrum, lige ved Christiansborg. Nyd haven i sig selv og roen i den i særdeleshed - måske i kombination med en to go-kaffe fra en nærliggende kaffebar. Haven er sjældent overrendt, men en skoleklasse eller to samt en politiker, der holder frokostpause eller strækker benene imellem et par møder, skal I nok regne med at dele det lille paradis med.

Cykeltaxa

INDRE BY - NØRREBRO: Spring på en cykeltaxa ved Amagertorv og nyd en tur fra København K til N. Husk at flette fingre og at indsnuse både byen og hinanden undervejs.

Soupanatural

NØRREBRO: Guldbergsgade 7 A.

Når sulten igen melder sig, så snup en skøn, økologisk suppe med hjemmebagt brød og friskpresset juice hos Soupanatural - indbegrebet af Nørrebro, når det er allerbedst. Uhmmm ...

Møllegades Boghandel

NØRREBRO: Møllegade 8 A.

Er I til bøger og små, alternative bogbutikker, så må I omkring Møllegades Boghandel. I finder sandsynligvis ikke den nyeste bestseller fra listen, men meget andet guf for læseheste fra de mindre kendte forlag er den lille butik stærkt leveringsdygtig i.

Tante T

VESTERBRO: Viktoriagade 6.

Und jer selv en pause mere i en mormor-sofa hos Tante T på Vesterbro, imens I nyder et par kander te og Tantens himmelske hjemmebag. Mums!

Snyggdesignstudio

VESTERBRO: Oehlenschlægersgade 11, kld.

Hvis hun lige skal forkæles med et hipt, Vesterbro-lækkert smykke af farvestrålende skind til at pifte outfittet et par grader ekstra op, så kommer I ikke uden om Snyggdesignstudio.

Frederiks Have

FREDERIKSBERG: Smallegade 41.

Dagens romantiske middag skal I til Frederiksberg for at få. Hos Restaurant Frederiks Have får I den skønneste mad på tallerkenerne og en dejlig atmosfære at nyde den i. Velbekomme! PS: Har I tid og lyst til en lille slentretur før spisningen, så er næsten-naboen Frederiksberg Have med dens fugle, udsigt til elefanter og Frederiksberg Slot et skønt sted at tage den i.

The Library Bar

VESTERBRO: Bernstorffsgade 4.

The Library Bar ved Hovedbanegården er det helt rigtige sted at slutte en perfekt dag i København. Gear ned over en sjus eller en kop kaffe til afdæmpet jazz og duften af engelsk herreværelse.

Hotel Guldsmeden Axel

VESTERBRO: Helgolandsgade 11.

Lige rundt om hjørnet fra biblioteksbaren kan I sove i ske i Guldsmeden Axels luksuriøse balinesiske omgivelser med in house-spa og forkærlighed for økologiske produkter. Når I vågner her, vil I næppe have lyst til at forlade København igen.

LÆS OGSÅ: 24 timer i Odense


KØBENHAVN min elskede

  • Else Marie Lehman
  • En romantisk guide til hovedstaden
  • 190 sider
  • 199,95 kr.

Nyhed: 24 timer i Sæby

20-10-2009: Mange danske byer byder på ferie- og fritidsfornøjelser for danskere i alle aldre. I denne uge går vi tæt på Sæby og giver et bud på, hvordan man får det maksimale ud af 24 timer i byen. Læs artikel

Anmeldelse: 24 timer i Roskilde

05-12-2009: Mange danske byer byder på ferie- og fritidsfornøjelser for danskere i alle aldre. I denne uge går vi tæt på Roskilde. Læs artikel

Anmeldelse: 24 timer i Horsens

20-10-2009: Mange danske byer byder på ferie- og fritidsfornøjelser for danskere i alle aldre. I denne uge går vi tæt på Horsens og giver et bud på, hvordan man får det maksimale ud af 24 timer i byen. Læs artikel

Nyhed: Når der skal slappes af

20-10-2009: Når Randers-bokseren Anita Christensen skal slappe af, foregår det i Randers' lokale regnskov. Læs artikel

Nyhed: 24 timer i Odense

27-06-2009: Mange danske byer byder på ferie- og fritidsfornøjelser for danskere i alle aldre. I denne uge går vi tæt på Odense og giver et bud på, hvordan man får det maksimale ud af 24 timer i byen. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...