Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (24)
Italien (17)
USA (14)
Tyskland (13)
Spanien (12)
Thailand (10)
Frankrig (8)
Vælg rejsemål
close
Flere danskere rejser til østeuropæiske lande på ferie. Hvis du rejser på budget, kan du kigge mod Sofia, Sarajevo, Beograd og Bukarest.
Deleøkonomien har for alvor fået fat i danskerne, når vi taler om biler, sommerhuse og ferielejligheder. Nu har fænomenet også nået campingverdenen, hvor Camptravel.dk er ved at få vind i sejlene med formidlingen af campingvogne og autocampere til campister uden eget køretøj.
Det kan være fristende at købe en ny campingvogn, men hvad skal man vælge som begynder? Jyllands-Posten besøgte en forhandler for at se på mulighederne for de mange, der ønsker at springe ud som campist.
Drømmer du om et bryllup, som ikke ligner alle de andres, så er et bryllup i udlandet en mulighed. Og det behøver faktisk ikke være dyrt.
Danske familier bruger i gennemsnit 23.300 kroner på tre ugers sommerferie i udlandet. Det kan sagtens gøres billigere, siger økonom.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Et stigende antal rejseselskaber tilbyder rejsen på afbetaling. Se her, hvad du bør overveje, inden du takker ja til den aftale.
Lystfiskeri giver rejsen formål og store naturoplevelser. Se ekspertens tip til syv let tilgængelige steder med pæne chancer for fangst.
Vi lægger sjældent drikkepenge herhjemme i Danmark, men det forventes vi ofte at gøre, når vi er gæster i et andet land.
Der er penge at spare, og der er penge at miste, når du skal på ferie i en bil, der ikke er din egen.
Vi anbefaler
Loading...