Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Backpack (3)
Byferie (1)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Bolivia
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (5)
Tag børnene med (0)
I Bolivias sydlige region Tarija dyrkes vin i to kilometers højde. Vinturisme er nyt for Bolivia, men det er muligt at komme på en guidet vintur, og området er desuden velegnet til vandreture og afslapning i et næsten altid behageligt klima.
Hvad enten du vil gå i inkaernes fodspor langs Sydamerikas vestkyst, eller du vil være den ultimative globetrotter og rejse jorden rundt, så findes der en rundrejse for dig. Jyllands-Posten giver dig her en guide til de vildeste rundrejser.
En time nord for La Paz i Bolivia kan man køre mountainbike fra 4.700 meters højde ned ad et bjerg. Fire timers downhill biking på en grusvej, som er blevet døbt ”The Death Road”.
Nye spillere optræder på liste over verdens mest vidunderlige byer.
En tur med en svævebane kan både være en smuk og berigende oplevelse. Her er 10 af de mest spektakulære på kloden.
Få inspiration til kreative overnatningsmuligheder.
En af Andesbjergenes store turistattraktioner er en bjergvej, som hvert år kræver 300 dødsfald.
Andorra, det dejlige land: Jeg er en pige på 13 år, som er vild med Explorer og geografi. Mit yndlingsland er Andorra, som jeg ved alt om, men jeg har aldrig været der, og derfor har mine forældre lovet mig en tur til Andorra i sommerferien.
Hvis man står på Månen, er Salar de Uyuni et af de få steder på planeten Jorden, man kan se. Verdens største saltørken er på alle måder en spektakulær oplevelse.
Advokaten Annette Birkmann ønskede sig tre ting: At lære spansk, at lære at køre på motorcykel og at komme til Sydamerika. Hun valgte at gøre alle tre ting på en gang.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...