Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Bilferie
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
USA
England (2)
Belgien (1)
Canada (1)
Egypten (1)
Holland (1)
Mexico (1)
Vælg rejsemål
close
Hvad gør man, hvis man ikke er med på listen over verdens syv vidundere? Man laver sin egen liste. Det er præcis, hvad den amerikanske stillehavsstat Oregon har gjort. Oregon er klassens frække dreng, der helst lever lidt på kanten af konventionerne. Her er plads til at drømme og plads til at være ...
Slå kalechen ned og nyd solnedgangen langs Californiens Stillehavskyst, fordyb dig i USA’s historie i New England-staterne eller spot canadiske bjørne i de store søers land.
Tag med til byer, der ligner kulisser til cowboyfilm, selv om de ikke er museer, men levende samfund. Tag med på en vej, der er bygget med guldstøv. Tag med til de fjerneste afkroge af Rocky Mountains i Colorado, USA.
Lej en bil og oplev det amerikanske landskab fra en ny side.
Vermont er en af USA's mindst kendte delstater, men byder på spektakulære seværdigheder.
Har du drømt om at blive astronaut og drage mod stjernerne? I Florida kan man prøvesmage livet som astronaut og lære at styre en rumfærge - sådan da.
Smoky Mountains var engang domineret af cherokesere. Nu slås de med musikere om turisterne.
USA er bilernes land, og det enorme Nordamerika inviterer næsten til at blive udforsket i bil.
Bilferie i Skotland ? Undertegnede repræsenterer to ægtepar, som gerne vil besøge Skotland næste sommer (14 dage i juli). Vi flyver derop, hvorefter vi vil leje en bil og benytte os af Bed & Breakfast. Vi forventer højest to overnatninger samme sted. Vi kan alle godt lide at vandre i flot natur og ...
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...