Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Bilferie
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Tyskland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (3)
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Er din bil ikke helt ung længere, eller har du købt en mindre model, så lej et feriekøretøj i Tyskland. Priserne er lave, og du sparer værditab og serviceudgifter.
Skal du køre sydpå til sommer, kan der være penge at spare. Hvis du kører din egen bil til Tyskland og fortsætter i en lejet bil, kan det både blive billigere og forbedre komforten og sikkerheden.
En skiller sig ud i toppen. To dumper, og så er der en stor mellemklasse, vurderer ADAC.
Langs den tyske motorvej ligger middelalderbyer, hvor fortid og nutid går op i en højere enhed.
Pas på sminkede lig og dårlige forsikringer. FDM har lavet en grundig folder med gode råd til dem, som lejer bil på feriestedet i udlandet.
En af Tysklands ældste turistattraktioner, byen Rothenburg ob der Tauber, ligger perfekt, når det handler om en overnatning til eller fra ferie i Sydeuropa. Den middelalderlige perle er dog mere end blot en nat værd.
På Explorers opfordring er en lang række læsere gået til tastaturet for at videregive deres tip til et godt sted at overnatte, når turen går sydpå i bil. Her et pluk blandt de mange interessante forslag.
800 km syd for den dansk-tyske grænse ligger et shoppingmekka, der passer perfekt til ferierejsende med lyst til at kombinere bilturen med en hviledag hos Adidas, Hugo Boss eller Burberry. Til lavpris.
Hvert år havner mange danskere i en økonomisk eller juridisk klemme efter en ferierejse. Undgå bøder, find information om regler i ferielandene med Forbruger Europas nye rejseguide.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...