Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Bilferie
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (7)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Kultur (11)
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Hvad gør man, hvis man ikke er med på listen over verdens syv vidundere? Man laver sin egen liste. Det er præcis, hvad den amerikanske stillehavsstat Oregon har gjort. Oregon er klassens frække dreng, der helst lever lidt på kanten af konventionerne. Her er plads til at drømme og plads til at være ...
Slå kalechen ned og nyd solnedgangen langs Californiens Stillehavskyst, fordyb dig i USA’s historie i New England-staterne eller spot canadiske bjørne i de store søers land.
Når man begiver sig ud i Canadas ødemark, er der med forventningen om at komme tættere på den storslåede natur – og måske endda få et glimt eller to af det vilde dyreliv. Og det fik Explorers udsendte. I højeste grad.
Lej en bil og oplev det amerikanske landskab fra en ny side.
Vermont er en af USA's mindst kendte delstater, men byder på spektakulære seværdigheder.
Bilferien i Norge får til sommer nye dimensioner, når 18 nationale turistveje åbnes.
Litauen er et idyllisk landbrugsland med storke, enge, floder, solid mad, som vor mormor lavede den, og hvide strande. For ikke at tale om et prisniveau langt under det danske.
Det indre Portugal byder bl.a. på vild natur, ældgamle landsbyer samt lækker mad og drikke.
Australien er for mange en drømmedestination, men det kan være dyrt at rejse rundt i landet.
Viser 1-10 af 28 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...