Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Bilferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Frankrig
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (1)
Odile og Jacquelines måltider er alternative, men velsmagende og mættende. Gå med de franske kvinder på jagt efter vilde planter ved foden af det legendariske bjerg Mont Ventoux. Efterfølgende må du selv gøre en indsats i landkøkkenet, hvis du vil have noget at spise.
Flere danskere tager biltoget fra Hamborg eller Berlin til Frankrig, Italien og Østrig.
Familieferie på Bali
Når svenskerne rejser på ferie, vil de gerne betale ekstra for at kompensere miljøet. De vil til gengæld ikke vælge mindre miljøbelastende transportformer.
Hvert år havner mange danskere i en økonomisk eller juridisk klemme efter en ferierejse. Undgå bøder, find information om regler i ferielandene med Forbruger Europas nye rejseguide.
Fredag begynder sommerferien for mange danskere, og med den øges trafikken sydpå med risiko for kødannelser. Men det er muligt at holde sig orienteret om de værste trafik-flaskehalse.
Tyske og østrigske rastepladser er bedst i en stor test, som tyske ADAC står bag. Italienske og franske rastepladser dumper.
De klassiske rejsemål oplever en renæssance. De er nemme at nå i bil fra Danmark og kan efter år med store investeringer byde på kvalitative oplevelser for hele familien.
Vi anbefaler
Loading...