Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Belgien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (7)
Kultur (9)
Er du på udkig efter lande at udforske på din cykel i løbet af sommeren, giver en ultracykelrytter her gode råd til gode cykellande.
Et dansk-hollandsk ægtepar i belgiske Wallonien har skabt La Grande Cure, der er en hotel- og spa-oase, som appellerer til både golfspillere, cykelturister og skiløbere.
At kalde stedet en café er lidt skørt. Det er i hvert fald en stor en af slagsen – i hele tre etager.
Antwerpen i Belgien er nok bedst kendt for sine funklende diamanter, men byen gemmer på et kulinarisk skatkammer med alt fra Michelin-stjerner til macarons. Vi guider til en dekadent weekend i den belgiske havneby.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
Flandern i Belgien var én stor slagmark, hvor op mod 600.000 mennesker omkom under Første Verdenskrig. I dag er der bygget byer oven på slagmarkerne. Men alle byer værner om deres fortid. Særligt i år, hvor det er 100-året for krigens begyndelse.
Glem alt om Bruxelles med Europa-Parlamentet og mænd i jakkesæt, og læg i stedet vejen forbi den stolte by Gent, som byder på uovertruffen kogekunst og næsten kom på Unescos Verdensarvliste.
Den belgiske kanalby er kendt som en af landets bedste på den kulinariske scene, og flere af byens køkkenchefer er anerkendt som pionerer inden for deres felt.
Biler, busser og motorcykler må vige pladsen for cyklister i et stigende antal europæiske byer. Læs her, hvor du møder stisystemer, cykel-parkeringsanlæg og bycykler.
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Viser 1-10 af 25 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...