Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Badeferie
Byferie (3)
Wellness (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Tyskland (2)
Israel (1)
Marokko (1)
Mexico (1)
Sverige (1)
USA (1)
Abu Dhabi (0)
  Emner
Historie
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Kultur (6)
Ordet riviera er ikke kun noget, man skal associere med det franske. For vi har også en riviera lige i baghaven: Den Tyske Riviera, der med en kystlinje på 260 km, med sine charmerende strandlandsbyer, sine flettede strandsofaer og 2.000 årlige soltimer sagtens kan hamle op med sin franske storebror.
Tel Aviv er storby, strand og 300 solskinsdage om året. Det er alt det bedste fra Mellemøsten kombineret med pulsen fra storbyen og den afslappede attitude i en badeby ved Middelhavet.
I Marokko er juicen altid frisk, geder klatrer i træer, og ferien er fuld af overraskelser. Tag på storby- og strandferie
Vi tog på en afslappende spa-weekend i den lille svenske kurbadeby Båstad nord for Helsingborg.
Californiens oversete storby har et fremragende strandliv, et behageligt klima, et hyggeligt bymiljø og nogle fortrinlige museer.
Syv ugers familieferie i Mexico blev en stor oplevelse - også uden noget var planlagt på forhånd.
De østtyske badehoteller kæmper for at genvinde fortidens rolle som de rige og kendtes foretrukne legeplads, bl.a. ved at udstyre luksuriøse kurbadehoteller med store spaafdelinger.
Historien er umulig at overse i Split. Men byen er ikke blevet et museum, og når det bliver for varmt til kulturhistorie og ruiner, er der aldrig langt til stranden.
Vi anbefaler
Loading...