Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
 • Skiferie (0)
  Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Argentina
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (10)
Forlystelser (0)
Historie (3)
Kultur (8)
Argentinas cowboys, de såkaldte gauchos, er en uddøende race, mener de ældste. De yngste har intet problem med at have mobiltelefonen med i marken.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
Casper Dines Willesen har en stor passion for vin. Og så står han bag en række vinguides, der udgives som apps. Her deler han ud af sin viden og sine bedste råd til vinrejsen.
2015 er et specielt år for en række byer, som derfor er et besøg værd. Lonely Planet har lavet en top ti over steder, du bør besøge.
Kaptajnen på Darwins skib har lagt navn til et af Andesbjergenes mest berømte bjerge. Omgivet af gletsjere og vandreruter er bjerget en magnet for naturelskere. For foden ligger byen El Chaltén, der er grundlagt af en dansk pionér.
Tag en skefuld af Upper New York, bland det med et sprødt stykke Berlin og krydr det med en liter kogende latinerstemning. Værsgo, så er Buenos Aires serveret.
Det gigantiske Iguazú-vandfald strækker sig som en massiv mur af vand over 2,7 kilometer langs grænsen mellem Argentina og Brasilien.
25 heste, to hunde, folkemusik og et gammel kloster, hvor det spøger om natten.
Iguazú-vandfaldene ved den argentinsk-brasilianske grænse er også motorbåde og våde T-shirts.
Viser 1-10 af 25 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...