Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
Bilferie (0)
  Rejsemål
Østrig
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
Andorra (0)
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (2)
Tag børnene med (0)
Østrig handler om meget andet end skiløb. Her finder man fysiske udfordringer året rundt, men også masser af alpeidyl og god mad. På en lang efterårsweekend kan man nærmest opleve både sommer, efterår og noget, der minder om vinter. Wagrain er et af danskernes foretrukne skisteder, men det er ...
De østrigske alpetoppe og grønne områder nær Flachau tester både modet og konditionen og taler til de aktive og naturglade danskere.
Canyoning er en multisport i imponerende indpakning. For at komme igennem den dybe kløft, der er omgivet af klipper og natur, skal du nemlig både klatre, svømme, hoppe og rapelle fra klippeafsatser. Det giver et sus i maven og taler både til naturelskeren og action-junkien i dig.
I østrigske Alpbachtal byder de brusende floder og de høje tinder på mange sommeraktiviteter og adrenalinpumpende udfordringer.
Om sommeren har Østrig mindst lige så meget at byde på som om vinteren, og landets historie og geografi indbyder til både kultur- og aktivferie. I Brixental, der ligger i Kitzbüheler Alpen, har man særlig fokus på cykling og gastronomi.
Tyrol indbyder til vandring, der føles som at gå fra et postkort til det næste.
Der er mange måder at holde ferie på. Canyoning er én af de mere spektakulære. Med dødsforagt kaster man sig ud over klipper og vandfald.
Bjergklatring, rafting eller paragliding. Østrigske Ötztal byder på adrenalinkick i verdensklasse.
Østrig har masser af turister i skisæsonen, men vil gerne se nogle flere om sommeren. Vi har besøgt et af de mindre steder, Abtenau i Lammertal, små 50 km syd for Salzburg.
Østrigs alper er mere end stejle pister og afterski. Om sommeren er naturen overdådig til vandreture og udendørs aktiviteter.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...