Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Østrig
Frankrig (17)
Italien (14)
Tyskland (14)
Schweiz (8)
Sverige (8)
Norge (7)
Vælg rejsemål
close
På ferieturene sydpå var det for år tilbage helt naturligt at overnatte i campingvognen på de tyske rastepladser, men i dag er der på mange af strækningerne så stor trængsel, at det i højsæsonen kan være vanskeligt at finde et sted at skrue støttebenene ned. Som alternativ kan man vælge en af de ...
De fleste skientusiaster har efterhånden testet det alpine skiløb i det østrigske, men alperne byder på meget mere end bare slalom. Om det skal være cykling ned ad løjperne eller snevandring med tennisketsjere under fødderne i ægte Anders And-stil, er de østrigske alper leveringsdygtige.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Østrig handler om meget andet end skiløb. Her finder man fysiske udfordringer året rundt, men også masser af alpeidyl og god mad. På en lang efterårsweekend kan man nærmest opleve både sommer, efterår og noget, der minder om vinter. Wagrain er et af danskernes foretrukne skisteder, men det er ...
I Salzburg kan du gå i fodsporene på familien von Trapp fra musicalen The sound of Music, der i år kan fejre 50-års jubilæum. Musicalen får premiere på Det Ny Teater 17. september i en ny, stor opsætning.
Selv om Graz er Østrigs næststørste by, er der ikke mange danskere, der tager på storbyferie i byen. Og det er en skam, for med sin gamle bymidte, sit klokketårn på byens frodige bakketop og de små restauranter i byens smalle sidegader emmer Graz af autenticitet og romantik.
De østrigske alpetoppe og grønne områder nær Flachau tester både modet og konditionen og taler til de aktive og naturglade danskere.
Canyoning er en multisport i imponerende indpakning. For at komme igennem den dybe kløft, der er omgivet af klipper og natur, skal du nemlig både klatre, svømme, hoppe og rapelle fra klippeafsatser. Det giver et sus i maven og taler både til naturelskeren og action-junkien i dig.
Om kort tid bliver Wien rendt over af Melodi Grand Prix-entusiaster, men den østrigske hovedstad byder også på interaktive museer, søde sager, hesteballet og den ypperste klassiske musik.
Mountainbikekørsel i Gasteiner-dalen syd for Salzburg i Østrig er godt for både motionen, velværet, øjnene og maven.
Viser 1-10 af 112 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...